De Workshop
LIEFDE VOOR CREËREN

Aanmelden kan vanaf 14 april 2021

Workshop visuele content

Liefde voor Creëren

LEER VISUELE CONTENT MAKEN MET CANVA

Van Offline naar Online

Wil jij leren hoe je jouw droom ontwerpen maakt voor jouw bedrijf? Voor jouw social posts, website, flyers, nieuwsbrief, e-book en meer? Ik help je met liefde verder. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en vooral wanneer ik de virtuele wereld erbij kan betrekken. In de afgelopen 4 jaar tijd heb ik aan vele mensen mijn offline workshop gegeven en geperfectioneerd. En nu is het dan hoogtijd om deze te lanceren als online workshop.
Ik deel in deze workshop al mijn ervaringen, kennis en tips over het creëren van jouw eigen afbeeldingen passend bij jou als persoon en je bedrijf.

Liefde voor Creëren workshop

LIEFDE VOOR CREËREN

€ 69,99

VIP

LIEFDE VOOR CREËREN

€ 111,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Workshop visuele content

5 MODULES

MODULE 1

RONDLEIDING IN CANVA
Rondleiding in Canva, waar kan je alles vinden. Wat is het belangrijkste om te weten.

MODULE 2

ONTWERPADVIES
Introductie in het maken van jouw eigen afbeeldingen voor jouw bedrijf. Wat zijn de meest voorkomende missers en waar op te letten om jouw afbeeldingen te laten schitteren?

MODULE 3

AAN DE SLAG
Je leert werken met verschillende bestaande templates, maakt je eigen templates en werkt met tekst, lijsten, foto’s, huiskleur en meer. Bevat veel voorbeeld video’s met aanvullende tips.

MODULE 4

VERLIEFD OP JE ONTWERP
Challenges & Opdrachten
Word verliefd op jouw ontwerpen door middel van leuke en leerzame challenges en opdrachten

MODULE 5

DE WERELD IN
Deel jouw ontwerp. Het delen, opslaan en afdrukken van jouw ontwerp. Welke bestandstype is het best. En het delen van jouw creaties in de online Facebook community.

VIP

1-OP-1 FEEDBACK/VRAAGSESSIE
30 minuten 1-op-1 sessie. Stel al jouw vragen over Canva. Of vraag feedback op jouw ontwerp(en).

VIP

70 INSPIRATIE IDEEËN
70 inspiratie ideeën voor het schrijven/maken van jouw social media content.

VIP

HUISKAMERSESSIE CANVA
Gratis toegang tot een Huiskamersessie over Canva. In groepsverband (online/offline), leer je van elkaars vragen, uitdagingen en meer. Live-voorbeelden met direct toepasbare tips & tricks.

WAT KRIJG JE PRECIES?

Liefde voor Creëren workshop​

LIEFDE VOOR CREËREN

€69,99*

VIP:
LIEFDE VOOR CREËREN

€111*

*Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

WIE IS NIENKE?

Hi! Ik ben Nienke van der Wildt, ook wel De Kleine Zakenvrouw. In 2017 heb ik mijn baan definitief ingeruild voor het ondernemerschap. Daarvoor was ik al actief ondernemers aan het helpen, maar het was pas na het opzeggen van mijn baan dat ik mijn passie voor het begeleiden en coachen van (klein) ondernemers volledig heb omarmd.  Sindsdien heb ik als De Kleine Zakenvrouw tal van spirituele praktijken en overige out-of-the-box ondernemers bijgestaan in hun persoonlijk ontwikkeling en in succesvol ondernemen.

Ik mag dan klein van stuk, mijn hart is groot en ik ben groots in wat ik doe!

Door mijn nieuwsgierigheid en brede ervaring op het gebied van communicatie en in de virtuele wereld kun je bij mij terecht voor ondernemerscoaching, sparringsessies en verschillende praktische en leuke workshops.

Mijn favoriete quotes zijn ‘Voor alles is een alternatief‘ en ‘Er zijn geen problemen maar kansen‘. En natuurlijk… Er gaat niets boven Groningen😉

Liefde voor Creëren workshop

LIEFDE VOOR CREËREN

€ 69,99

VIP

LIEFDE VOOR CREËREN

€ 111,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

"Goede workshop. Veel geleerd. Ik kijk uit naar de terugkomdag!
De drempel is laag. Je hoeft geen ervaring te hebben. Ze heeft antwoord op al je vragen en geeft je ook persoonlijke aandacht. Erg fijn persoon en workshop. Aanrader, dus doen!"
Karin
(Loopbaan) Coaching en Training
HSP | HB
"Hele fijne, heldere en duidelijke workshop. Nienke loodst je er op een hele fijne manier doorheen. Vooral omdat dit computer gebeuren niet iets is wat ik dagelijks doe. Alles wordt behandeld en ze weet en heeft op alle vragen een antwoord. Heel fijn. Ik maak nu mijn eigen afbeeldingen voor mijn website, Facebook, advertenties en LinkedIn. Het ziet er nu zo veel professioneler uit dan voorheen. Aanrader om dit te doen!"
Marga
Marga Coacht in de Liefde
"Super leuke, informatieve workshop Canva gevolgd. In een kleine groep, volop aandacht voor jou, laagdrempelig, leuke tips, direct aan de slag."
Ina
Welzijnspraktijk Bronsema
"Een hele leuke en leerzame workshop. Als je twijfelt.... DOEN!"
Jacqueline
Opgeruimd en Wel
"Super leuke en leerzame workshop!"
Mariska
Landgoed Eysinga State & Camping Blaauw
"Leuke workshop!"
Mieke
Evenwicht4dieren